Cercador de continguts
Toggle
Germans, gairebé bessons

Germans, gairebé bessons

M. Mercè Cuartiella Todolí

  • 3a edició: 2012
  • Pàgines: 184
  • ISBN: 978-84-96905-78-8

En Joan i l’Ester són germans. La seva relació és intensa, sovint excloent, a voltes destructiva, i això condiciona les seves vides i la seva visió del món. Això desespera la Raquel, la dona d’en Joan, que detesta no formar part d’aquest món privat que comparteixen, farcit de secrets i de fantasmes del passat. Quan en Joan anuncia que ha contret un deute de joc i que cal reunir, en sis dies, una quantitat que està fora del seu abast, comença una recerca tan inútil com frenètica en què tots tres intentaran, en solitari i sense l’ajut dels altres, aconseguir uns diners impossibles. Germans, gairebé bessons ens parla d’uns personatges contradictoris que volen ser feliços però no en saben, que necessiten dels altres i, alhora, no poden evitar ferir-los, que desconfien dels sentiments i la tendresa però que, malgrat això, aspiren a ser estimats.

Preu: 16

La font i els dies,

La font i els dies,

M. Mercè Cuartiella.

Decisions i moments crucials, teixits i alternats amb la vida quotidiana és el que trobarem en els relats d’aquest recull.

Unes històries singulars que contenen certs elements recurrents que donen unitat al conjunt: els germans, una font vora una

estació, el pas del temps...                                                      

 

1a. edició: març 2020

Pàgines: 152

ISBN:978-84-15885-93-1      

 

 

Preu: 18